Uvjeti kupnje

 

Dobrodošli stranice firme D.S.T. - Promet d.o.o.
Naša osnovna želja i interes je da kupcu ponudimo informacije i ponudimo što kvalitetniji proizvod po što prihvatljivijoj cijeni.
Uz sve ponuđene proizvode nastojimo dati kvalitetnu sliku i tehnički opis proizvoda.
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

D.S.T. stranice (www.dst.hr) mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je D.S.T. - Promet d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju, te izvrši plaćanje pouzećem, virmanskom uplatom, ili putem kreditnih kartica.

Naručivanje

Proizvodi iz outlet kataloga DST naručuju se kroz elektronski formular "Obrazac za naručivanje".
Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke, pošalje narudžbu, te je straija od 18 godina i ima prebivalište u RH.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod, te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere, te potvrdi način plaćanja.

Iskazane cijene

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja.
Prijevoz i dostava nije uračunata u cijenu robe i biti će iskazani na kraju internet kupovine.

Plaćanje

Naručene proizvode zajedno sa troškovima dostave kupac će platiti pouzećem, virmanskom uplatom ili uskoro kreditnom karticom, prema narudžbi.

Sigurnost na stranici

Obvezujemo se da primljene podatke nećemo davati trećim osobama.
Svi primljeni podaci koriste se samo za realizaciju narudžbe.

Ostali uvjeti kupnje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvu sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.
Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 kn
Ukupno 0,00 kn

Račun