TRAŽIMO POSLOVNE PARTNEREZVUČE LI NEKE OD OVIH REČENICA KAO DA SU VAŠE?

- Ne želite više raditi za druge – želite raditi za sebe
- Možda već mukotrpno radite za sebe no ne dolazite do vremena (a možda ni do novaca)
- Rečenica "to se ne može" Vama predstavlja izazov
- Spremni ste učiti da biste bili uspješni
- Iz svake situacije se trudite izvući pozitivu

Ne tražimo svakog, no ako Vama odgovara ovaj gore opis - možda baš VAS tražimo!

Tvrtka D.S.T. – Promet d.o.o. surađuje s najvećim svjetskim proizvođačem aloa vere - Forever Living Productsom. Kao njihov partner, dio smo grupacije čiji godišnji promet premašuje 3 milijarde dolara.

Forever Living Products je Američka kompanija s dugom tradicijom na globalnom tržištu. U Hrvatskoj su već 15 godina, no pokrivenost tržišta je samo 1% i mi sada tražimo ambiciozne osobe koje su spremne ozbiljno raditi s nama i pokriti 10% tržišta u narednih par godina te na taj način doći do minulog rada za sebe.

Kao što je navedeno gore, zbog jačanja tržišne pozicije u Hrvatskoj, tražimo poslovne partnere s ciljem širenja marketinško distribucijske mreže proizvoda za: zdravlje, sport, preparativnu i dekorativnu kozmetiku, wellness industriju te dodatke prehrani. S nama kao partnerom dobivate brend koji kupcima diljem svijeta znači iznimnu kvalitetu i dobru cijenu.

KAKO RADIMO?
Ovo nije šema brze zarade bez rada. Ako očekujete da ćete zaraditi a ne raditi, nemojte se prijavljivati. Ovo je ozbiljan posao koji zahtjeva ozbiljan pristup i pruža vrlo velike mogućnosti zarade i to u kratkom periodu, no samo uz ozbiljan rad.

Ne radimo na principu direktne prodaje, akviziterstva niti prezentacija, ne trebate kupovati robu za prodaju niti imati skladište proizvoda jer kupci odlaze u trgovinu po proizvode. Mi radimo marketing za Forever Living. Forever kao firma nema niti upisnine niti članarine niti druge vrste obveza te vrste.

Naš tim ima iznimno dobro posložen sustav i različite modele rada, radimo s različitim poslovnim subjektima i vjerujemo da se ambiciozne osobe s velikom željom za uspjehom mogu uklopiti u neki od naših modela rada.

ŠTO TRAŽIMO?
Ne tražimo predznanje, dajemo svo moguće znanje i edukaciju da biste mogli biti uspješni, a na Vama je samo da imate veliku želju za uspjehom, da ste spremni učiti te da ste dobar timski igrač.

ŠTO NUDIMO?
Nudimo sigurnost posla, sigurnost isplate. Forever Living u 15 godina poslovanja u Hrvatskoj niti jedan dan nije kasnio s isplatom, često to bude i koji dan prije a izračuni su na tri decimale, ozbiljna firma koja je na tržištu 37 godina.

Ukratko, ukoliko biste nam odgovarali za suradnju, imali biste mogućnost biti dijelom najbrže rastućeg tima u Hrvatskoj, imali biste vlastiti nasljedan posao a nebiste imali iza sebe ni administraciju niti probleme poduzetnika u Hrvatskoj (jer Forever Living to sve radi za Vas), na Vama bi bilo da zajedno s nama proširite marketinško distribucijsku mrežu na tržištu i uzmete svoj dio tržišta.

Ako se vidite u gore navedenim opisima, kliknite na dolje navedeni link, prijavite se i bit ćemo slobodni kontaktirati Vas vezano za moguće partnerstvo.

PRIJAVITE SE na sljedećoj kontakt formi!   PRIJAVAKošarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 kn
Ukupno 0,00 kn

Račun